A quienes se interesan por el turismo ecológico y desean saber más sobre la cultura del delta les recomendamos una visita a "La Boya", una propuesta joven y completa. El paseo incluye traslados desde y al hotel, una recorrida de 3 horas a través de las islas hasta llegar al Paraná de las Palmas y una demostración de las virtudes de la parrilla, que harán los deleites de todos, aún los vegetarianos y demostrará que no sólo sirve para hacer un buen asado.
La Boya es también un emprendimiento productivo: se practica la apicultura (producción de miel, polen y reinas), se planta mimbre y se cultivan hortalizas y plantas aromáticas.
Realmente lo pasé de maravilla. El día fue perfecto, el asado estuvo muy bueno - delicioso el morrón a la parrilla - la tarde se me fue mientras observaba los destellos de los colibríes que revoloteaban a unos pasos de la hamaca paraguaya. ¡Un lujo!
Para más información: www.laboya.com.ar
If you want to rest from the city for a couple of days, surrounded by the green and hearing nothing but the birds, an island in the delta is the best place to go.
I strongly recommend a visit to "La Boya" (the buoy) for those who are not only interested in ecological tourism but also want to know more about the culture of the delta. The full trip includes transportation from and to the hotel, a 3 hour's tour through the isles up to the "Paraná de las Palmas" (an arm of the Paraná river) and a demostration of the uses of the "parrilla", which is extraordinary for grilling meat but can also offer a lot of unexpected variations.
"La Boya" is not a tourist' resort but a productive station in the delta: you can witness bee-production (honey, queens, etc.), rattan plants and a nice vegetable garden.
I had a wonderful time. The day was just perfect, the "asado" was really good - the grilled paprika was delicious - the afternoon went by watching the sparkling of hummingbirds flying just a few steps away from the hammock. Amazing!
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